top of page

2020.03.13. Csilla

1. Nap
Elszánom magamat egy iszonyatos hosszú és fárasztó nap után, hogy bemenjek a Lidl-be. Hallottam már a rémhíreket, borzasztó lesz. Borzasztóra készülők és igazán semmi kedvem hozzá meg a neon fényekhez, amit máskülönben se bírok elviselni. Amúgy inkább vicces, miközben a ma esti élelmezésemet próbálom a lehető legrövidebbre zárni. Vicces fogyasztói szokások szatírája: előttem lévő bácsi 2 nagy pakk lisztet vásárol. 20 kg liszt. Biztos pék.
Eladó munkatárs a kassza mögül hord vissza 10 db 3 literes Arieles mosogatószert. Gondolom valaki mosodát akart nyitni, de nem volt nála elég pénz, hogy elindítsa üzleti vállalkozását.

2.Nap
15 éve legalább,messze elkerültem ezt az arcot és hangot. Vagy legalább is próbáltam. Valóban történelmi pillanat. Szép, szép a dolgozószobád, látom, hogy dolgozol. Én is.
Összeültek másfajta operatív stábok is, ma a Kis-Svábhegyen tanácskoztam, a börzsönyi túra helyett végül. Ennyit a politikáról!

Ma összes megfigyelésem közül a legfontosabb: ITT A TAVASZ!
Túlélő kittem eddig: 1 zacskó gnocci, 1 camembert sajt, 1 fél üveg pesto, újhagyma, 1 grapefruit, méz, 1db 1 literes mosószer, 1 fogkrém, 1 ü. Narancslé.

TŰZBE RAKD A TV-t! (ha még nem történt meg!)

bottom of page